Kırmızı Et

Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Bu etkinlikte birbirinden

lezzetli et yemeklerini nasıl pişireceğinizin yanı sıra kırmızı etin yapısını, satın alırken

dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini de detaylıca

öğreneceksiniz.

Menü

• Ağır ateşte sebzeler ile pişirilmiş osso bucco (demo)

• Taze baharat ve sarımsak marineli ızgara antrikot; fırın patates ve mantar sos ile

• Köri ve zencefil marineli kuzu şiş; yasemin pilavı ve sote ıspanak ile

• Çikolata mousse (ikram)

Diğer Atölyeler
Yaz Menüsü

Yaz Menüsü

26 Temmuz / 19:00- 22:00
195 TL
Satın Al
Geleceğin Şefleri (14-17 yaş)

Geleceğin Şefleri (14-17 yaş)

21 Temmuz / 19:00- 22:00
195 TL
Satın Al
Minik Şefler 2 (5-9 yaş)

Minik Şefler 2 (5-9 yaş)

28 Temmuz / 19:00- 22:00
140 TL
Satın Al

Kurumsal Atölyeler

İş arkadaşlarınla 3 saatlik kurumsal atölyelerimizde eğlenceli bir ekip çalışması yapmak istiyorsan bizimle iletişime geç.

Akademi Videolar

İntema Yaşam Akademi’nin eğlenceli akademilerini izlemek istiyorsan hemen tıkla.

Bizden hangi konuda haberdar olmak istersin?
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
  • Mutfaklar

  • Akademi

  • Restoranlar

  • Doğal Gıda

  • Mutfak Gereci

ÖZEL TEKLİF ALIN
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Mesajınız