Kırmızı Et

Kırmızı eti en leziz, en doğru şekilde pişirmenin inceliklerine ve kusursuz tekniklerine bu workshop’ta tanık oluyoruz. Ayrıca kırmızı eti tanımayı, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri ve doğru saklama koşullarını da öğrenerek mutfak kültürümüzü zenginleştiriyoruz.


Menü

Ağır ateşte sebzelerle pişen osso bucco (demo)

Taze baharat ve sarımsak marineli ızgara antrikot, fırın patates ve mantar sos 

Köri ve zencefil marineli kuzu şiş, yasemin pilavı ve sote sebzeler

Çikolata mousse (ikram)

Diğer Atölyeler
Tapas

Tapas

28 Şubat / 19:00- 22:00
220TL
Satın Al
Deniz Ürünleri

Deniz Ürünleri

29 Şubat / 17:00- 20:00
230TL
Satın Al
Genç Şefler 2 (10-13 yaş)

Genç Şefler 2 (10-13 yaş)

23 Şubat / 17:00- 19:00
180 TL
Satın Al

Kurumsal Atölyeler

İş arkadaşlarınla 3 saatlik kurumsal atölyelerimizde eğlenceli bir ekip çalışması yapmak istiyorsan bizimle iletişime geç.

Akademi Videolar

İntema Yaşam Akademi’nin eğlenceli akademilerini izlemek istiyorsan hemen tıkla.

Bizden hangi konuda haberdar olmak istersin?
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
  • Mutfaklar

  • Akademi

  • Restoranlar

  • Doğal Gıda

  • Mutfak Gereci

ÖZEL TEKLİF ALIN
Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Mesajınız